Bananų skonio plokštainis

- 310 g. (EAN kodas: 4770078202113)
- laimingų vištų kiaušiniai


saldintas plakamasis mišinys (vanduo, visiškai hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, PIENO baltymai, emulsikliai: E472b, SOJŲ lecitinas, E472e, stabilizatoriai: celiuliozė, karboksimetilceliuliozė, monokalio fosfatas, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), bananų skonio mišinys (cukrus, KVIETINIAI miltai, IŠRŪGŲ milteliai, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas), druska, emulsiklis: E481, pakeistų savybių krakmolas, tirštikliai: ksantano guma, guaro derva, E466, bananų kvapioji medžiaga), jogurtinio kremo įdaras (natūralus JOGURTAS 42 % (PIENAS), cukrus, vanduo, pakeistų savybių krakmolas, rafinuoti palmių riebalai, tirštiklis: celiuliozė, konservantas: kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: vyno rūgštis, kvapioji medžiaga), keptų bananų įdaras 9,5 % (bananai 40%, vanduo, cukrus, gliukozės- fruktozės sirupas, pakeistų savybių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, deginto cukraus sirupas, natūrali kvapioji bananų medžiaga, tirštiklis: gelano guma, konservantas: kalio sorbatas), GRIETINĖLĖ, šokoladinis kremas (cukrus, rapsų aliejus, palmių riebalai, kakavos milteliai 17%, sausas gliukozės sirupas, emulsikliai: E472a, saulėgrąžų lecitinas, PIENO baltymai, kvapioji medžiaga), vanduo, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), rapsų aliejus, tamsūs šokolado skonio dribsniai (cukrus, iš dalies hidrinti riebalai (palmių branduolių, kokosų), liesi kakavos milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, kvapiosios medžiagos), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
Nice texture, moist but at the same time so light – you will be charmed by the intoxicating flavor of this scalded bread.
The perfect morning with our whole grain rye bread without added sugar and yeast that you would be full of pure energy to meet the day!
It is light, gluten-free and rich in fiber; it tastes like regular types of bread.
Chocolate lagoons are surrounded by a fragile butter oasis...
A little reminder: it is rude to speak when your mouth is full of this yummy
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.