The tradition to create
Categories
Showing 1–14 of 170 results
-
Pistacijų ir juodųjų serbentų desertas
Sviestinis biskvitas, juodųjų serbentų įdaras ir dangiškas pistacijų kremas – tobula šio mini desertuko komanda, pasirūpinsianti, kad kiekvienas kąsnis būtų kupinas palaimos.
-
KETO lengvai | Granola su saldikliu klisitoliu
Saldžiame morenge apsivolioję riešutėliai nesulaukia maudynių augaliniame piene ar jogurte.
-
Visagrūdė ruginė duona su slyvomis
Paragavus šią duoną skonio receptorius pakutens džiovintos slyvos ir cinamonas.. 😋
-
Be gliuteno | Šokoladiniai sausainiai su šokolado lašeliais
Dvigubai šokoladiniai sausainukai – trapi šokoladinė tešla ir joje slypintys šokolado lašeliai.
-
„KETO lengvai“ lakštai gaminimui
Tiek saldiems, tiek sūriems virtuvės eksperimentams.
-
Bandelės dešrainiams „Brioche”
Minkšti „Brioche“ laiveliai laukia dešrainių vakarėlio.. 🌭
-
Visų grūdo dalių ruginė duona 410 g
Gerai pažįstama Biržų duonos viso grūdo ruginė – ir mažesniame formate!
-
Duona „Madam Chia”
Plyšimais išvagota traški plutelė slepia itin korėtą elastingą tekstūrą.
-
Krekeriai su pipirais
Puikiai derės su užtepėlėmis, sriubomis bei salotomis.
-
Snack „Chačapuri”
A full-bodied, soft snack that stuffs more than dough.
-
Cookies "Chocolate surprise" with chocolate filling
The crispy cookie hides a rich-tasting chocolate surprise.
-
Cupcake without added sugar
Fluffy clouds with a slightly sweet taste.
-
Cake "Strawberry Tango"
Miraculous layers of cake, hiding strawberry pairs one after the other.
-
Bakery field honey
Honey enriched with the aroma of pastries and surrounded by sustainable energy. Collected in the fields of Biržai bread bakery.