sviestinis ragelis 37 % (KVIETINIAI miltai (ES), vanduo, priedas tešlai
(KVIETINIAI miltai, dekstrozė, KVIEČIŲ glitimas, joduota druska, stabilizatorius: pektinas, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, citrusinių vaisių skaidulos, emulsiklis: E471, rapsų aliejus, E481, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), rapsų aliejus, mielės, joduota druska, virtas kumpis 17,9 % (kiaulienos kumpis, druska, dekstrozė, natūralios kvapiosios medžiagos, antioksidantas: natrio askorbatas, konservantas: natrio nitritas), kreminis SŪRIS (VARŠKĖS SŪRIS, PIENO baltymai, nugriebto PIENO milteliai, kvapioji medžiaga (yra PIENO), druska, tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), majonezas (vanduo, rapsų aliejus GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas, cukrus, druska), fermentinis SŪRIS 11,6 % (PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, stabilizatorius: kalcio chloridas), „KIMCHI“ padažas (vanduo, druska, cukrus, gliukozės – fruktozės sirupas, obuolių minkštimas, kaitintas actas, skonio stipriklis: E621, E631, apelsino minkštimas, paprika, marinuotos daržovės (svogūnų laiškai, kininis kopūstas, druska, acto rūgštis), raudoni pipirai, džiovintas tunas, hidrolizuoti SOJŲ baltymai, daržovių ekstraktas (svogūnai, morkos, kopūstai, dekstrinas, druska), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, imbieras, stabilizatorius: ksantano guma, žuvies padažas (žuvis, druska, cukrus), rapsų aliejus, dažiklis: paprikų ekstraktas)), šviežių salotų lapai, marinuoti agurkai 4,5 % (agurkai 56,2 %, vanduo, spirito actas, cukrus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ sėklų).
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
It is one of the most delicious examples we discover by combining deep production traditions and nutrients that are beneficial for a human.
Fluffy, soft, moist... Perfectly delicious cupcake and gluten-free – is there anything better than that?
Naminė Ciabatta or our homemade Italian bread.
It is light, gluten-free and rich in fiber; it tastes like regular types of bread.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.