Šeimos kepykla
Categories
Showing 43–56 of 176 results
-
Mini sūrio pyragas su obuolių – svarainių įdaru
Sūrio pyragėlis, pagardintas gaiviu obuolių – svarainių įdaru.
-
Braškinis desertas be pridėtinio cukraus (su saldikliu ksilitoliu)
Tobulo, sodraus braškių skonio desertas be pridėtinio cukraus (su saldikliu ksilitoliu).
-
Karamelizuotų sausainių kremo desertas
Puikaus skonio karamelizuotų sausainių kremo desertas su maskarponės kremu.
-
Naminis pyragas su varške „Serbentukas“
Naminis pyragas, pagardintas juodaisiais serbentais ir kokosų drožlėmis.
-
Varškės spurga
Nostalgiškos, apvalutės, minkštos, purios… Joms epitetus vardinti galima be pabaigos, tačiau geriausia įsitikinti pačiam ir paragauti! Į porą rekomenduojame pasiimti stiklinę pieno ar karštos kakavos puodelį.
-
Sausainiai „Obuoliukas“
Let the breaks among the chapters of your favourite book smell of cinnamon and apples.
-
Česnakinė duonelė
Traški ir be galo skani česnakinė duonelė puikiai tiks prie sriubos, skaniausiems sumuštiniams, ar gardžiai kramsnoti vieną.
-
SKANU pyragas „Medaus“ su juodaisiais serbentais
“Viskas, mano manymu, atsitiko todėl, kad aš per daug mėgstu medų.“ – tarė lokiukas ir pažvelgė į tuščią lėkštutę.. Medaus plokštainis toks saldus, gaivus ir lengvas, tiesiog tirpsta burnoje..
-
„Be glitimo“ Klasikinė duona
Klasikinė, visiems tolerantiška duona – be glitimo ir gausi skaidulinių medžiagų, skoniu prilygstanti įprastoms duonoms.
-
Sausainiai „Skarelės“ su avietėmis
Gardžiausiais vasaros prisiminimais dvelkiantis naujas legendinių skarelių skonis! Išskirtinis, purus varškės sūrio ir aviečių derinys.
-
Sausainiai „Skarelės“ su varške ir obuoliais
Naujas legendinių skarelių skonis! Išskirtinis, purus varškės sūrio ir obuolių-svarainių įdaras nepaliks abejingų. Gaminys šaldomas, tad galima pabaigti kepti pardavimo vietoje ar namuose ir prekiauti/skanauti lyg ką tik iškeptas.
-
Močiutės bandutės su obuolių – svarainių įdaru
Purios, sviestinės močiutės bandutės su obuolių – svarainių įdaru, puikiai tinka pasilepinti karštomis vasaros dienomis. Išskirtinis, bet tuo pačiu itin lietuviškas įdaras nepaliks abejingų.
-
Biržų batonas
„Biržų“ batonas purus ir lengvas. Nostalgija kvepiančios riekelės nuo stalo dingte dings ir ištirps burnoje su kiekvienu kąsneliu.
-
„Brioche“ plėšomos bandelės su cinamonu
Sviestinės plėšomos bandelės „Brioche“ rudeniškai dvelkia viliojančio cinamono aromatu. Vėsiais rudens vakarais prie puodelio kavos, arbatos jaukumu pripildys kiekvieno širdutę 🖤