Sudedamosios dalys:
KVIETINIAI miltai (ES), vanduo, tarkuotas SŪRIS (PIENAS,
šliužo fermentas, PIENO rūgšties bakterijų kultūra, druska, stabilizatorius: kalcio
chloridas, dažiklis anatas), VARŠKĖ, tarkuotas kietasis SŪRIS (PIENAS, druska,
raugas, mikrobiologinis fermentas), KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), rapsų
aliejus, SVIESTAS, mielės, joduota druska,cukrus.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ
IR JŲPRODUKTŲPĖDSAKŲ.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė
1211 kJ / 290 kcal
Riebalai
15,2 g
Sočiosios riebalų rūgštys
7,7 g
Skaidulinės medžiagos
0,7 g