Sudedamosios dalys:
KVIETINIAI miltai (ES), mišinys aguoninių kepinių gamybai 25 % (aguonų sėklos 44 %, cukrus, tirštikliai: E1414, E401, PIENO milteliai, MANŲ kruopos, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, E341, hidrinti kokosų riebalai, kvapioji medžiaga, antioksidantas: E300, druska, prieskoniai), vanduo, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), margarinas (augaliniai palmių ir rapsų aliejai, vanduo), rapsų aliejus, priedas kepiniams (KVIETINIAI miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: askorbo rūgštis, fermentai), mielės, aguonų sėklos 0,8 %, joduota druska, priedas kepinių paviršiams (PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ).
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų pėdsakų.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė
1785 kJ / 425 kcal
Riebalai
16,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys
4 g
Skaidulinės medžiagos
4,5 g