Gluten-free oat bread

Be gliuteno avižinė duona
Avižinė duona gaminama iš avižų dribsnių, neturinčių glitimo, ryžių miltų bei praturtinta saulėgrąžomis ir linų sėmenimis. Subalansuotai lengva, be glitimo ir gausi skaidulinių medžiagų, skoniu prilygstanti įprastoms duonoms. VISIEMS TOLERANTIŠKA DUONA. TOLERANTIŠKA DUONA – VISIEMS. KOKYBĖS GARANTIJA: Mūsų be gliuteno produkcija kepama iš gliuteno neturinčių ingredientų. Tiekėjai užtikrina žaliavų kokybę, o mes, turėdami atskirą, būtent tokio tipo produktų gamybai pritaikytą cechą, išvengiame kryžminės taršos ir užtikriname produkto saugą. Begliutenių produktų kokybės kriterijų atitikimas normoms nuolat tikrinamas Kauno technologijos universiteto Maisto tyrimų institute. Beje, keli gastronominiai patarimai. Duona ilgiau išliks šviežia ją laikant šaldytuve. Norėdami valgyti atriekite norimo dydžio rieke ir pašildykite orkaitėje apšlakstę alyvuogių aliejumi. Duonytė paseno? Ar planuojate išvykti, o namuose lieka kepaliukas? Nieko tokio! Dėkite ant grotelių ir leiskite natūraliai išdžiūti arba įjunkite kaitrą ir kepkite 20 - 30min, kol gausis traškios užkandžių riekutės!
  • Fasavimas: EAN: 4770078195767  - 400 g.
  • EAN: 4770078199017 - 210g. Shelf life: 5 days
Eshop order NAMO >>>
  • free of hydrogenated fats
  • without wheat flour
  • formuojama rankomis
    formed by hands
  • suitable for schools and kindergartens
Be gliuteno avižinė duona Be gliuteno avižinė duona