Duona „Misteris Sezamas“

Kvietinė duona, išsiskirianti itin ryškiu raugo aromatu.
Vieno kepaliuko gamybos procesas užtrunka 30 val, 24 iš jų – fermentacija (tešlos brandinimas).
Unikalios ovalios formos, kurios dėka galima išsirinkti patinkantį riekės ilgį. Rekomenduojamas raikymas:
kryžmai į 4 dalis, o tada kiekvienas ketvirtis raikomas atskirai prieš vartojimą.
Sezamų plutelė slepia šviesų, negausiai korėtą, šiek tiek tąsios tekstūros vidų.
Ypatingai tinkama kasdieniam vartojimui: sumuštiniai, karšti suvožtiniai. Sudžiuvusias trupinintas riekeles galima berti ant sriubos (puikiai dera su „Gazpacho“, Moliūgų ar šakniavaisių tyrsriubėm)
Unikali Biržų duonos technologų sukurta receptūra.
Brandinama raugu | ryškus aromatas | 30 val gamybos procesas | mažai cukrų | itin švari sudėtis | kepama krosnyje ant akmens pado;
Fasavimas: 420 g. (šaldyta) (EAN: 4770078197990) Tinkamumo vartoti terminas: 12 mėn. Laikyti ne aukštesnėje nei -18 °C.
Fasavimas: 400 g. (pilnai kepta) (EAN: 4770078197983) Tinkamumo vartoti terminas: 5 paros. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
- brandinama raugu

