Tradicija kurti
Categories
Rodomi 29–42 produktai - viso yra 177
-
„Brioche“ plėšomos bandelės su morkomis ir sėklomis
Sviestinės plėšomos bandelės „Brioche“ pasidabinusios moliūgų sėklomis ir linų sėmenimis ir pasipuošusios džiovintų morkų trupinukais, kviečia būti plėšomos ir ragaujamos.
-
Biržų duonos „Kmyninė“ Plikyta duona
Itin minkšta ir drėgna duona, kurios kiekviena riekelė pasipuošusi kmynais.
-
Degintas sūrio pyragas „Baskų“
Šis pyragas kilęs iš Ispanijos, Baskų regiono. Tai kreminio sūrio pyragas, kuris nuo klasikinio sūrio pyrago skiriasi lengvai apdegusia, karamelizuota plutele ir švelniu, kremišku vidumi. Išoriniai jo kraštai paprastai būna susiraukšlėję ir nevienodi, nes sūrio pyragas kepamas pergamentiniame popieriuje.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su avietėmis
Išskirtinis ir itin vasariškas skonis, o kaip kvepia avietėmis… Skanauki kai norėsi kažko saldaus, derinki su mėgstama užtepėle, pagyvinki užkandžių stalą ir dalinkis su draugais.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su kmynais
Tikrasis Lietuviškas skonis! Pasiimki iškylai triauškinti vienus, skanauti su mėgstama užtepėle ar kartu su sriuba. Patarimas: apvinioki šonine ir pakepki orkaitėje, bus itin gardus užkandis!
-
„Grissini“ duonos lazdelės su mangais ir ispaninio šalavijo sėklomis
Pirmieji saldūs grissini! Itin lengvo ir gaivaus skonio. Puikiai tinka triauškinti vienus, skanauti su mėgstama užtepėle ar kartu su sriuba. Patarimas: apvinioki šonine ir pakepki orkaitėje, bus itin gardus užkandis!
-
„Grissini“ duonos lazdelės su paprika ir žolelėmis
Nauji, pikantiško skonio grissini. Tai universalus, visų pamėgtas užkandis, tinkamas triauškinti vieną, skanauti su mėgstama užtepėle, derinti su salotomis ar sriuba.
-
„Namų ledai“ plombyras
Nostalgiškas tikro plombyro skonis primins gražiausias vaikystės akimirkas.. Ah tos nerūpestingos vasaros valgant skaniausią porciją ledų..
-
Plikyti pyragaičiai su kreminio sūrio įdaru
Minkšti ir drėgni burnoje tirpstantys pyragaičiai.
-
Sausainiai „Gėlytės“
Kol pavasaris nedžiugina žiedais už lango, papuoškite jais savo šventinį stalą. Dideli trapios tešlos sausainiai su avietiniu centriuku.
-
Bandelės „Kremuolytės“
Legendinė klientų išsiilgta bandelė „Kremuolė“ grįžta naujame formate – dabar ji mažesnė patogesniam smaguriavimui.
-
Panettone „Išdaiga vyšnia“
Tikra itališka ponia! Pagardinta „Amarenos“ vyšniomis, razinomis ir juodojo šokolado lašeliais. Tešla brandinama net 20 valandų. Sukurta smaguriauti plėšant po kąsnelį.
-
Sausainiai „Laputė“ su obuolių džemu ir karamelės skonio įdaru
Visų smaližių džiaugsmui pristatome sausainius „Laputė“, kurių širdelėje susidraugavo karamelės skonio įdaras ir lietuviškų obuoliukų džemas.
-
Sausainiai „Pistacijų karalystėje“
Princesei panorėjus, karaliui paliepus, Pistacijų karalystėje užgimė nauji skanumynai 👑