Tradicija kurti
Categories
Rodomi 43–56 produktai - viso yra 166
-
Pistacijų namų ledai
Gardūs ledai – tai proga atsipūsti, kai vietoj nenustygsta vidinis Indiana Džounsas.
-
Mangų namų ledai
Iš Italijos meistrų perimta namų ledų gamybos technologija, susimaišiusi su egzotinio nuotykio intriga.
-
Juodųjų serbentų namų ledai
Iš Italijos meistrų perimta namų ledų gamybos technologija, susimaišiusi su žavinga juodųjų serbentų rūgštele.
-
Kišas su kumpiu ir daržovėmis
Ką tik iš krosnies ištrauktas kišas sušildys išalkusius po svajingų pasivaikščiojimų…
-
Malti džiūvėsiai
Panardink pirštus į vis dar šviežios duonos aromatą išsaugojusius trupinius…
-
Picos pagrindas
Mes jums padėsime su picos pagrindu, o jūs atsipalaiduokite ir galvokite tik apie tai, kuo apklosite padą. Greita, paprasta ir, jūsų dėka, labai skanu.
-
Keptos duonos juostelės su česnaku
Kai mama prašydavo stiprinti imunitetą valgant česnaką, visuomet žinodavau, kad skaniausia juo mėgautis kartu su traškiomis šviesios duonos juostelėmis.
-
Keptos duonos riekelės su saulėgrąžomis ir česnaku
Tradicinis skonis, visada viliojantis paragauti dar.
-
Užkandėlė su kumpiu
Kvapni šoninė, pikantiškas sūris, sultinga paprika ne tik suteikia energijos, bet ir maloniai kutena skonio receptorius.
-
„Sėklučiai’ traškios duonelės su žolelėmis
Kiekviena traški duonelė – unikali šimtų sėklų ir grūdų mozaika. Skanaukite vienus, su humusu ar trupinkite ant salotų.
-
„Sėklučiai’ traškios duonelės su obuoliais
Pravartu po ranka turėti vertingų užkandžių. Šiandien kviečiame susipažinti su traškiais cinamonu ir obuoliukais kvepiančiais duoniukais.
-
„Miltė“ džiovintos duonos riekelės su vaisiais ir riešutais
Gardus ir traškus užkandis su džiovintais vaisiais ir lazdyno riešutais.
-
Duonos granola su agavų sirupu
Karameliniai duonos trupiniai traškiame avižų, migdolų, sėklų sūkuryje.
-
Tamsus pieninis šokoladas su duonos granola
„Agluonos“ duonos karamelizuoti trupiniai susimaišę su sėklomis ir riešutais, nusidriekia šio rankomis kurto šokolado takais.