Tradicija kurti
Categories
Rodomi 71–84 produktai - viso yra 176
-
Biržų duonos tortas
Darniai sulipdyti septyni skonių sluoksniai į vieną gabalėlį palaimos…
-
„Keto lengvai“ migdolų duona
Draugiška Keto mitybai, dviejų rūšių riešutų ir dviejų rūšių sėklų miltų duona.
-
Duona „Prancūzaitė“ su avižų sėlenomis
Kokios gražios ir kvapnios tos prancūziškos duonos – nė nemėginsime nuslėpti, jog mus saisto sentimentai.
-
Tamsi „Provanso“ duona su sėklomis
Šiąnakt sapnavau, kaip Provanse basomis laksčiau…
-
Naminė Ciabatta su speltos grūdais
Trūkt už kampučio, akimis palydint kiekvieną nutįstančią giją, iki pat paskutinioji nutrūksta ir vėl iš pradžių.
-
„Baguette“ su burokėliais
Švelniai perlaužusi bagetę klausaus, kaip ant stalo trupininiais sninga.
-
„Baguette“ su morkomis
Po traškia plutele – debesų minkštumas. Legendinių Prancūzijos meistrų ir Biržų duonos fėjų komandos rezultatas.
-
Tarta su varške ir špinatais
Vegetariškos karūnaitės su varške ir špinatais – tiks ir princui, ir princesei.
-
Tarta su tunu
Sluoksniuotas akordas, slepiantis sotų tuno įdarą. Esame tikri, nustebinsite karštomis tartomis ne vieną svečią.
-
Tarta su kumpiu ir sūriu
Gardus krepšelis, slepiantis pikantišką kumpio ir sūrio duetą. Net nežinau, juo mėgautis pusryčiaujant ar neštis į pikniką pietums…
-
Pistacijų namų ledai
Gardūs ledai – tai proga atsipūsti, kai vietoj nenustygsta vidinis Indiana Džounsas.
-
Mangų namų ledai
Iš Italijos meistrų perimta namų ledų gamybos technologija, susimaišiusi su egzotinio nuotykio intriga.
-
Kišas su kumpiu ir daržovėmis
Ką tik iš krosnies ištrauktas kišas sušildys išalkusius po svajingų pasivaikščiojimų…
-
Malti džiūvėsiai
Panardink pirštus į vis dar šviežios duonos aromatą išsaugojusius trupinius…