Tradicija kurti
Categories
Rezultatų: 11
-
Vaisinis keksas
Nepamainoma kompanija tiek panirus į poezijos puslapius, tiek mergaitiškam pasikikenimui.
-
Sausainiai „Širdelės“
Tokios trapios atskirai ir tokios tvirtos drauge… Iki tos akimirkos, kai pasiekia puodelį kakavos ❤️
-
Trispalviai „Macarons“
Macarons, kuriuose susijungia lietuviška dvasia ir Prancūzijos desertų klasika.
-
Širdelės formos „Macarons“
Ak tos dienos, kuomet ne tik žodžiai ir gestai gali būti ir kiek per saldūs, bet ir popietės, skirtos sau!
-
„Keto lengvai“ picos pagrindas
Šviesios, minkštos ir purios bandelės telpančios delne, patogiai sufasuotos po tris.
-
„Keto lengvai“ bandelės
Šviesios, minkštos ir purios bandelės telpančios delne, patogiai sufasuotos po tris.
-
„Baguette“
Beveik parą brandinama tešla su raugu virsta traškios plutos ir korėto minkštimo duetu.
-
Bandelės „Cinamondelės“
Susitikimas su užburiančiu cinamono aromatu minkštame debesėlyje neišvengiamas!
-
Pyragas „Ragaišio suktinis“
Dvi kasos supintos į gardų, skaidulinių medžiagų kupiną pyragą.
-
Pyragas „Triufelių dama“
Išraiškingo triufelinio kekso pataluose lūkuriuoja įsisukus karamelė.
-
„Keto lengvai“ migdolų duona
Draugiška Keto mitybai, dviejų rūšių riešutų ir dviejų rūšių sėklų miltų duona.